مشاوره تحصیلی درخت دانش

مشاوره تحصیلی درخت دانش با مشاوران و کارشناسان مجرب خود در خدمت دوستان عزیز می باشد. شما می توانید در هر مقطع تحصیلی که هستید آینده تحصیلی و شغلی خود را با مشاوران درخت دانش تضمین کنید. راههای ارتباطی با مشاوران درخت دانش: شماره تماس 9099072943

مشاوره تحصیلی درخت دانش

مشاوره تحصیلی درخت دانش با مشاوران و کارشناسان مجرب خود در خدمت دوستان عزیز می باشد. شما می توانید در هر مقطع تحصیلی که هستید آینده تحصیلی و شغلی خود را با مشاوران درخت دانش تضمین کنید. راههای ارتباطی با مشاوران درخت دانش: شماره تماس 9099072943

مشاوره تحصیلی درخت دانش در برنامه ریزی های درسی کنکور 97، مشاوره انتخاب رشته، زمان و اعلام نتایج آزمون های سراسری، تحصیل در خارج از کشور رشته های پزشکی و پیراپزشکی، مشاوره و برنامه ریزی درسی تیزهوشان همراه همییشپی شما خواهند بود. کافی است برای وارد شدن به بهترین دانشگاه های داخل کشور و خارج از کشور تلفن ثابت را برداشته و شماره 9099072943 را شماره گیری نمایید.
تلگرام اطلاع رسانی درخت دانش

http://t.me/derakhte-danesh


مدارس تیزهوشان چه مدارسی هستند و تیزهوش کیست؟

مدارس تیزهوشان به چه معناست؟ تیزهوش به چه کسی می گویند؟ چرا ما علاقه مندیم بچه های خود در ثبت نام آزمون مدارس تیزهوشان 98-99 امتحان کنیم؟ دیدگاه جامعه نسبت به تیزهوشان چگونه است؟ آیا واقعا تفاوت هایی در میان مدارس عادی با تیزهوشان مشاهده می شود؟ لیست مدارس تیزهوشان تهران (دخترانه و پسرانه) و ....

برای رسیدن به جواب این سوالات در اینجا مطالعاتی داشته باشیم بد نیست؛ چرا که با مطالعه این مباحث، دغدغه های خیلی از خوانواده ها حل شده و می توان در این مورد به اندازه کافی اطلاعات جامع و کامل دست یافت.

تیزهوش چه کسی است؟

برای تعریف کلمه تیزهوش می توان گفت که تیزهوشی به صورت هوش عمومی بالا، توانایی درحیطه تحصیلی خاص وارتباط بین توانایی و خلاقیت بالا تعریف می شود. کودکان تیزهوش اکثرا شناخته نمی شوند.

[caption id="attachment_1292" align="alignnone" width="300"]مدارس تیزهوشان مدارس تیزهوشان[/caption]

خصوصیات بارز دانش آموزان تیزهوشان

  • نسبت به یادگیری همیشه حریص می باشند و مفاهیم پیچیده و جزییات را با سرعت بیشتری جذب می کنند.
  • اعتماد به نفس بسیار بالایی دارند.
  • دارای روحیه تعاون و همکاری با دیگران در زمینه های مختلف بوده و بسیار مسوولیت پذیریند.
  • منضبط هستند و به ارزش های اخلاقی و معنوی نیز پایبندند.
  • قدرت استدلال بالایی دارند و دستورهای آمرانه را بدون بازنگری مجدد نمی پذیرند و...

متاسفانه با وجودی که تعداد کودکانی  که تیزهوش خوانده می شوند زیاد نیست، اما عده ای که تحت  عنوان تیزهوش خوانده می شوند به خاطر وجوه تربیتی و آموزشی نادرست و غلط ، به صورت تک بعدی پرورش می یابند.

 از چه سنی باید شروع به آموزش تیزهوشان کرد؟

به طور معمول می توان گفت که کودکان تیزهوش را یک سال زودتر از سن شروع آموزش رسمی یعنی ۶ سالگی آموزش داد.  خیلی از والدین کودکان تیزهوش ترجیح می دهند، فرزندان خود را در منزل آموزش دهند و او را تنها برای امتحانات پایان سال به مدرسه بفرستند و چون مطمئنا که فرزندشان از این آزمون ها سربلند بیرون می آیند تصور بر این است که این شیوه آموزش مناسب است، اما دکتر عبدالله شفیع آبادی ـ روانشناس ـ به طور قاطع آموزش صرف کودکان تیزهوش در منزل را رد کرده و می گوید: این شیوه آموزش را به هیچ وجه توصیه نمی کنم چون  مدرسه یک محیط رسمی برای آموزش و تربیت کودکان است که هر فرد بنا بر توانمندی شخصی خود از امکانات این محیط رسمی استفاده می نماید.

کودکان تیزهوش برای آموزش به مکان و نظام مخصوصی نیاز دارند. معلمان این افراد هم باید به نوعی باهوش و خلاق تر از سایر همکاران خود باشند تا به دلیل  سوالات بچه های تیزهوش مات و مبهوت نمانند. مگر جز این است که  کودکان تیزهوش باید در جامعه زندگی کنند پس آموزش در بین سایر افراد، راه و روش و طریقه تعامل با دیگران را  به او می آموزد. انتظارات کودکان تیزهوش از جامعه بالاست و به همین نسبت جامعه هم از آنان انتظارات بالایی دارد به همین دلیل است که  اگر در خانه و نزد والدین آموزش ببینند بسیاری از مهارت ها و آموزش ها  را فرا نمی گیرد.

دیدگاه مشاوران در باب تیزهوشان

نسرین صفری ـ مشاور تحصیلی و کارشناس ارشد علوم تربیتی می گوید: متاسفانه   رسانه های جمعی و مطبوعات از طریق  مصاحبه با نخبگان افراد را بزرگ نشان داده  و آنان را به عنوان الگو به مردم معرفی می کنند، در حالی که این افراد واقعاً نخبه و خاص نیستند چون دچار رشد نامتوازن شخصیتی شده اند.

این مشاور به این موضوع هم اشاره می کند که  بسیاری از دانش آموزان در دبیرستان ها تیزهوش هستند ولی شناسایی آنان دشوار است، در ادامه می گوید: تیزهوشی و نخبه بودن فقط به نمره ۲۰ گرفتن و در فیزیک و شیمی و ریاضی بهترین بودن نیست، یک دانش آموز نخبه باید هوش  اجتماعی بالایی هم داشته باشد، قدرت رهبری کردن، قدرت کلامی، قدرت استدلال، علاقه به کتاب و سایر منابع اطلاعاتی، قدرت ارتباط با جمع و قدرت نفوذ در دیگران در بسیاری از تیزهوشان وجود دارد، اما متاسفانه در خیلی از خانواده ها، پدر و مادرها به این ویژگی ها توجه ندارند و با تاکید  داشتن بر نمره،  فرزندانشان را تک بعدی تربیت می کنند.

 با کودک تیزهوش مان چه کار کنیم؟(مدارس تیزهوشان)

هر چند اکثرا هوش کودکان و نوجوانان با میزان موفقیت آنان در آزمون های هوش سنجیده می شود و از این طریق بسیاری از کودکان تیزهوش  و نخبه از همکلاسی هایشان  جدا می شوند، اما برحسب تجربه روانشناسان، این جداسازی اصلا خوب نیست و نسبتا رشد سایر توانمندی های افراد تیزهوش را کند می کند.

پس در جمع بودن  و اجازه اظهارنظر می تواند افراد تیزهوش را علاوه بر رشد بهره هوشی منجر به رشد هوش هیجانی کند.

به همین دلیل معمولا توصیه می شود:

▪ مواظب باشید کودکان تیزهوشتان را دچار غرور کاذب نکنید:

تحمل شکست از این رو برای تیزهوشان سخت است چون به خاطر هوش و موفقیتشان همواره مورد تحسین جمع قرار گرفته اند، این امر آنان را دچار غرور کاذب می کند. غروری که مانع ارتباط با دوستانشان  می شود، نهایتا ادامه این روند این کودکان و نوجوانان را منزوی خواهد کرد.

▪ از پاسخ به سوالات او طفره نروید:

کودکان و نوجوانان تیزهوش درباره موضوعات متفاوت سوالات زیاد و متفاوتی  می پرسند، سوالاتی که اکثرا در حد  سن و سال آنها نیست، می توانید در پی پاسخ قانع کننده به آنان باشید. در مدارس نیز معلمان باید مراقب باشند تا با پاسخ های الکی و  سرسری افکار این گونه کودکان را از مسیر درست منحرف نکنند، این کودکان و نوجوانان معمولا به زیاده پرسی شناخته شده اند در حالی که این امر ویژگی اصلی بچه های تیزهوش است.

▪  نباید سعی کنید هر طور که شده از فرزندانتان نابغه و تیزهوش بسازید:

تا می توانید به دنبال پرورش استعدادهای طبیعی در  او باشید. این مهم نیست که کودکان ما تیزهوش باشند بلکه باید استعدادهای آنان متاثر از عوامل محیطی و امکاناتی که برایشان فراهم می کنیم، شکوفا شود. بسیاری از والدین آرزو دارند  که فرزندی تیزهوش داشته باشند، خیلی از پدر و مادر ها از با قبولی فرزندشان در آزمون هوش یک مدرسه و یا گرفتن اولین نمره۲۰ او را تیزهوش می خوانند اما تیز هوشی در حد خاص بودن و در بزرگسالی به نخبه تبدیل شدن، خصوصیتی ست که شاید تنها یک درصد از مردم در جامعه به آن دسترسی داشته باشند.

تعدادی از مدارس و پیش دبستانی و مهدکودک های تیزهوشان تهران و حومه

اگر بخواهیم تعداد مدارس تیزهوشان را مشخص کنیم خیلی زیاد هستند و این زیاد بودن مدارس تیزهوشان موجب می شود که افراد بتوانند که نزدیکترین محل به زندگی خود را با بهترین شرایط ممکن پذیرش شوند. پس بهترین کار برای انتخاب مدارس تیزهوشان یا واحد پیش دبستانی و مهدکودک برای فرزندان خود، دریافت اطلاعات لازم در این باره می باشد.

 

  • دبیرستان شهید مدنی
  • دبیرستان علامه حلی
  • دبیرستان فرزانگان تبریز
  • دبیرستان فرزانگان تهران
  • مرکز آموزشی شهید اژه‌ای
  • مرکز آموزشی شهید سلطانی کرج
  • مدرسه فرزانگان 7 متوسطه دوره اول تیزهوشان
  • مدرسه علامه حلی در مناطق مختلف تهران

  • پیش دبستانی و مهد کودک مدرسه رشد نو 
  • مدرسه منظومه خرد
  • مدرسه دی و ......-danesh
    اینستاگرامسامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش

     

    راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش شامل:

    شماره تماس: 9099072943

    کانال تلگرام: http://t.me/derakhte

  • mobin hossini

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی