رتبه قبولی رشته مامایی در کنکور سراسری روزانه
رتبه رشته مامایی برای قبولی دانشگاه روزانه؟
درآمد رشته مامایی به صورت ماهیانه ؟
دروس رشته مامایی در دانشگاه ؟
کتاب های رشته مامایی ؟
سوال پرتکرار: رشته مامایی بهتر است یا پرستاری ؟
حداقل رتبه لازم برای قبولی در رشته مامایی کنکور سراسری 97 ؟(آخرین رتبه قبولی رشته مامایی)
ادامه تحصیل در رشته مامایی به چه صورت است ؟
و..؟؟
در این مقاله سعی بر این داریم که به سوالاتی که داوطلبان رشته مامایی در ذهن داشتند و با مشاوران مشاوره تحصیلی درخت دانش تماس گرفته اند به طور مفصل پاسخ دهیم .
آخرین رتبه قبولی رشته مامایی کنکور سراسری 97
در ادامه به آخرین رتبه قبولی رشته مامایی دانشگاه سراسری می پردازیم.
توجه: درصدهای آخرین نفر قبولی زیر برای سال 95-96 می باشد و قبولی داوطلب در نیمسال دوم تحصیلی بوده است.
رتبه در منطقه یک 9088 برای قبولی رشته مامایی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت می باشد، رتبه در منطقه یک 8216 برای قبولی دانشگاه تربت حیدریه می باشد، رتبه در منطقه یک 7895 برای قبولی رشته مامایی دانشگاه علوم پزشکی بم است .
رتبه در سهمیه منطقه دو 24315 برای قبولی رشته مامایی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود می باشد
رتبه در سهمیه منطقه سه 19655 برای قبولی رشته مامایی دانشگاه علوم پزشکی زابل می باشد.
برای اطلاعات بیشتر رتبه کافی برای قبولی رشته مامایی کنکور سراسری 97 و مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری مامایی و ظرفیت دانشگاهها و .. می توانید با مشاورین مجرب درخت دانش با شماره گیری 9099072943 (بدون گرفتن کد و از طریق تلفن ثابت) تماس حاصل نمایید.
[caption id="attachment_513" align="aligncenter" width="300"] رشته مامایی[/caption]
ادامه تحصیل رشته مامایی
رشته مامایی در مقطع کارشناسی و کاردانی شامل گرایش خاصی نمی باشد ولی بیشتر جنبه عمومی دارد .اما در مقطع کارشناسی پس از فارغ التحصیلی می توانند در مقطع ارشد ادامه تحصیل دهند .رشته های مقطع کارشناسی ارشد عبارتند از رشته تکنولوژی آموزشی در علوم پزشکی و رشته ژورنالیسم پزشکی و برنامه ریزی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی و تاریخ علوم پزشکی و اکولوژی انسانی و آموزش پزشکی و رشته رفاه اجتماعی و رشته ژنتیک انسانی و رشته زیست فناوری پزشکی و رشته مدیریت خدمات بهداشت درمانی و رشته نانو تکنولوژی پزشکی و رشته مشاوره در مامایی و رشته انفورماتیک پزشکی و رشته اقتصاد بهداشت و رشته ارزیابی فناوری سلامت و رشته اپیدمیولوژی و رشته مامایی و رشته مهندسی پزشکی ادامه تحصیل دهند . دو گرایش آموزش مامایی و گرایش بهداشت مادر و کودک می باشد .
رشته مامایی یکی از زیر گروه های علوم پزشکی است که نقش درمانگری و مراقبتی و آموزشی و تحقیقاتی و حمایتی دارد .فردی که دوره ی مامایی را می گذراند و توانایی لازم را در پیشگیری شرایط غیرطبیعی احتمالی در کودک و مادر کسب می نماید قادر به مراقبت از طفل و نوزاد می باشد .چنین فردی قطعا می تواند در ارائه خدماتگستردهبهداشتیو ماماییجهتتأمینسلامتمادرانو کودکانجامعهاسلامیایرانبسیار مفید واقع شود .افرادی که فارغ التحصیل رشته مامایی می باشند می توانند وارد بازار کاری شوند .زمینه های شغلی موجود برای فارغ التحصیلان رشته مامایی عبارتند از زایشگاه ها و بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانگاه ها می باشند.
شما می توانید با شماره 9099072943 بدون کدگیری از طریق تلفن ثابت با مشاوران مجرب درخت دانش و باتجربه درخت دانش تماس گرفته و آینده تحصیلی و شغلی خود را با راهنمایی های مشاوران درخت دانش هموار سازید.
مشاوره تحصیلی رشته مامایی درخت دانش
برای دریافت مشاوره تحصیلی رشته های پیراپزشکی، انتخاب رشته کنکور 97، اطلاع از شرایط تحصیل در خارج از کشور این رشته ها ، رشته های پزشکی و پیراپزشکی بدون کنکور می توانید با مشامورین مجرب درخت دانش تماس حاصل نمایید.
راههای ارتباطی با مشاوران مجرب درخت دانش
کانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh
اینستاگرام: سامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش
- ۹۷/۰۵/۰۷
سلام چراسایتتون بازنمیشه